headerphoto

la regata

Avui hem anat a fer la regata els 12 primers grups.
a les 9.15 hem baixat fins a la platja caminant.
Al arribar ens han dits els canvis que hi ha hagut en els grups per la regata. en comptes de ser 4 grups els que competeixen hem sigut 3.
mentre els grups del 7 al 12 estaven a la platja els altres hem anat al port i del 1 al 3 hem pujat a les gambes i els altres a les llanxes.
Al estar a mar obert, han tocat tres bacines i ha començat la regata.
Al principi el nostre grup no ha sortit gaire bé, peró després hem agafat velocitat i hem atrapat al grup 2. Mentre ells estaven fen una virada per passar la primera boia nosaltres els hem passat per estribord i hem xocat. Els han penalitzat. Més tard hem agafat una ratxa molt bona i ens hem separat molt dels altres grups. Hem acabat guanyant! El grup 2 ha quedat segons i el 1 tercers.
Després hem fet un intercanvi amb els que estaven a les llanxes i hem anat a un port petit on han aparcat les llanxes i hem asperat als grups que estaven a la platja: 7,8,9. Els hi hem donat els xalecos i hem anat a la platja a observar la regata que feien i ens hem banyat.
Després de que els grups : 4,5,6,7,8,9 haguesin acabart la regata hem anat amb les llanxes a observar des de més a prop als grups 10,11,12, ha acabat guanyant el grup 12.
després hem anat tots al port balís, ens han dit les puntuacions i hem anat al autobús.


Aquí posu un video de quan estavem amb llanxa observant els canvis de grups.

This afternoon we have gone to Kevin's house.
We finish all, but we haven't finish the eix cronologic, but tomorrow in the class we will finish it.


Here there are some photos of today in the beach, and in Kevin's house:


goodbye!
annie*

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada